Feyenoorder supertrots met uitnodiging voor Oranje

Afgelopen vrijdag maakte bondscoach Danny Blind zijn definitieve selectie bekend voor de oefenduels tegen Wales en Duitsland. Een opvallende naam in de selectie was Feyenoorder Marko Vejinovic. De middenvelder is dolblij met de uitnodiging voor Oranje ondanks dat hij nog niet zijn vorm van vorig seizoen heeft kunnen laten zien.

Sinds de bekendmaking van de selectie van Vejinovic hebben er vele kenners hun kritiek geuit over de niet in vorm kerende middenvelder, maar daar kan hij zelf niets mee. ‘Ik krijg niet zo veel mee van die kritiek. Ik ben bezig met de trainers, mijn ploeggenoten en ik focus me nu op de wedstrijd tegen Ajax aankomende zondag’, zo zegt de speler in het Algemeen Dagblad.

‘Ik ben echt supertrots, dit is iets heel moois. Ik kan niet wachten tot ik me kan melden bij de spelersgroep na het weekeinde’, klinkt het verheugd. De middenvelder die vorig jaar overkwam van Vitesse heeft in zijn jongere jaren voor verschillende nationale jeugdelftallen gespeeld en vier jaar geleden speelde Vejinovic nog een handvol wedstrijden voor Jong Oranje.

Praat Mee!