Depay ziet concurrent eerder teruggehaald worden van verhuur

Louis van Gaal denkt er hard over na om de verhuurde Adnan Januzaj eerder terug te halen dan verwacht. De Belg, die nu op huurbasis bij Borussia Dortmund speelt, moet de teleurstellende Memphis Depay gaan vervangen en de kans lijkt groot dat Januzaj in januari alweer terugkeert naar Old Trafford, zo schrijft The Mirror. 

Vorig seizoen was Januzaj niet altijd zeker van een basisplaats en vond zichzelf vaak terug op de reservebank, daarom besloot hij in samenspraak met Van Gaal dat het handig was om ergens anders ervaring op te doen. De keuze viel op Borussia Dortmund, maar ook hier lijkt hij niet een vaste plek te kunnen veroveren. De middenvelder speelde tot nu toe negen wedstrijden, waarvan hij zeven keer als invaller in het veld kwam.

Bij United zou de Belg de teleurstellende Ashley Young en Memphis Depay moeten vervangen. Beide spelers kunnen de verwachtingen en eisen van de voormalig bondscoach niet waarmaken en Januzaj moet de oplossing zijn voor Van Gaal. Of Dortmund bereid is om de huurling vervroegd te laten gaan is nog niet zeker, wel is duidelijk dat als United hem eerder terug haalt er een flink bedrag moet worden overgemaakt naar de Duitsers.

Praat Mee!