Ongelukkige Janmaat zet zijn zinnen op transfer

Daryl Janmaat heeft zijn management de opdracht gegeven om zo snel mogelijk een nieuwe werkgever te vinden. De rechtsback die door de krant Chronicle Live wordt beschreven als de toekomstige aanvoerder van The Magpies zou niet gelukkig zijn bij de club en wilt zich graag bewijzen op een hoger niveau. 

De international die door North East Football Writers’ Association is verkozen tot Speler van het Jaar 2015 wil zich graag gaan bewijzen op een hoger niveau dan waar hij nu speelt. Vorig seizoen vocht Newcastle United al tegen degradatie en ook dit seizoen lijkt een goede eindklassering onmogelijk. Vandaar dat de rechtsback zijn management heeft verzocht om binnen 12 maanden een nieuwe club voor hem te regelen.

De voormalig speler van SC Heerenveen en Feyenoord kwam in de zomer van 2014 voor circa 7,5 miljoen euro over van Feyenoord en speelde tot nu toe 52 duels voor de club uit het noorden van het land. Afgelopen zomer stond Janmaat al in de nadrukkelijke belangstelling van onder meer Chelsea en Tottenham Hotspur.

foto: Instagram

Praat Mee!