Pieters breekt neus in zwaarbevochten overwinning op Chelsea

Erik Pieters haalt de laatste jaren vaker het nieuws met blessures dan met doelpunten. De linksback van Stoke City haalde in 2013 zijn arm open nadat hij een ruit doormidden sloeg, in 2014 brak hij zijn neus tijdens een duel en ook dit jaar is het weer raak. Tijdens de wedstrijd tegen Chelsea kreeg hij opnieuw een schoen in het gezicht en lijkt opnieuw zijn neus te hebben gebroken. 

De thuiswedstrijd van Stoke City tegen het kwakkelende Chelsea was een zware wedstrijd. De thuisploeg speelde het fameuze Stoke voetbal, waarbij elk duel wordt aangegaan alsof het de laatste keer is, en Chelsea ging hier rustig in mee. Uiteindelijk won de thuisploeg door een doelpunt van voormalig FC Twente speler Marko Arnautovic, die hiermee de ploeg van Jose Mourinho naar de 16e plaats in de BPL schoot.

Voor Pieters was het een wedstrijd om snel te vergeten. De linksback wilde in een duel de bal wegkoppen, maar Spanjaard Pedro wilde dat met zijn voet doen. De eindstand van dit duel was een hevig bloedende Pieters, die naar alle waarschijnlijkheid opnieuw zijn neus heeft gebroken.

Een tip voor de onderstaande video; doe het geluid uit!

Pedro Rodriguez Kicks Erik Pieters In A Head! door wittyfutty

Praat Mee!