Ajacied twijfelgeval voor oefeninterlands tegen Wales en Duitsland

Riechedly Bazoer dreigt zijn debuut als international van het Nederlands elftal nog even uit te moeten stellen. De negentienjarige Ajacied bleef zondag in de rust van de competitiewedstrijd tegen Feyenoord (1-1) geblesseerd achter in de kleedkamer. Het is daardoor nog maar de vraag of Bazoer deze week op het vliegtuig stapt naar Cardiff voor de oefeninterland tegen Wales. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De talentvolle middenvelder kreeg tijdens De Klassieker wederom last van zijn knie. Twee weken geleden ontstonden die klachten toen Bazoer een harde tackle kreeg te verwerken van Tonny Vilhena. Hij moest daardoor vorig weekend de competitiewedstrijd tegen Roda JC laten schieten. Zondag kreeg Bazoer wederom een tik op zijn knie, dit keer van Eric Botteghin. De pijn aan het gewricht is daardoor wederom op gaan spelen.

Vorige maand kreeg Bazoer voor de eerste keer een uitnodiging voor het Nederlands elftal. De Utrechter werd als vervanger van Davy Klaassen opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Kazachstan en Tsjechië, maar kreeg geen speeltijd van bondscoach Danny Blind. Later vandaag, als Oranje zich in Noordwijk verzamelt voor de oefeninterlands tegen Wales en Duitsland, wordt ongetwijfeld meer bekend over de ernst van de blessure van Bazoer.

Praat Mee!