Cillessen gemengde gevoelens over EK: ‘Niet alles kijken’

Naast Georginio Wijnaldum zijn ook Daryl Janmaat en Jasper Cillessen nog steeds erg teleurgesteld over het mislopen van het EK. Desalniettemin is er het besef dat treuren niets opschiet: ‘We moeten nu vooruitkijken’, zegt Janmaat tegenover Voetbal International.

‘Ik denk dat er genoeg perspectief is voor dit Oranje’, vervolgt de rechtsback tegenover het voetbalmagazine. ‘We hebben alsnog genoeg talent en kwaliteit om in de toekomst iets goeds neer te zetten. Daar heb ik alle vertrouwen in.’

Zaterdag speelt Oranje alweer een oefeninterland tegen Wales. Duitsland is vervolgens dinsdag de tegenstander. Zodoende stonden Danny Blind en zijn mannen maandag alweer op het trainingsveld ter voorbereiding van het vriendschappelijke tweeluik.

‘Nee, dit voelt niet als een nieuw begin’, zegt Cillessen. ‘Momenteel overheerst nog steeds het oude gevoel, want ik baal nog steeds van de uitschakeling. Of ik naar het EK ga kijken? Ik ga wel wedstrijden kijken, maar niet alles.’ (Foto: Kathi Rudminat, Wiki Commons)

Praat Mee!