‘Egoïsme Robben irriteert Lewandowski’

Bij Bayern München houden ze vrijdag weer hun hart vast als Arjen Robben namens het Nederlands elftal in actie komt tegen Wales. De vorige keer dat de sterspeler van de Duitse grootmacht een interland speelde, raakte hij geblesseerd aan zijn lies en was hij ruim anderhalve maand maand niet inzetbaar voor Bayern-trainer Pep Guardiola. Der Rekordmeister zal dan ook blij zijn als Robben komend weekend weer heelhuids terugkeert naar München, alhoewel niet iedereen een uitgesproken fan is van de Nederlander.

Daartoe behoort onder anderen Robert Lewandowski. De Poolse spits van Bayern zou zich volgens het Duitse BILD ontzettend hebben gestoord aan Robben tijdens de competitiewedstrijd tegen VFB Stuttgart (4-0) van afgelopen zaterdag. Lewandowski kon zijn frustraties niet verbergen toen Robben een aantal keer koos om de bal niet op hem af te leggen maar voor eigen succes te gaan.

De oud-speler van Borussia Dortmund hield zich na afloop van het competitieduel in, maar liet in zijn woorden wel doorklinken dat hij zeker niet blij was met het egoïstische gedrag van Robben. ‘Ik wil er niets over zeggen. Je zal het zelf ook wel hebben gezien tijdens de wedstrijd’, zou Lewandowski hebben gezegd in de catacomben van de Allianz Arena.

Praat Mee!