‘Ik heb er nooit aan getwijfeld of Memphis gaat slagen bij United’

De kampioensploeg van PSV viel afgelopen zomer uit elkaar. Zowel Memphis Depay (Manchester United) als Georginio Wijnaldum (Newcastle United) ging een avontuur aan in de Premier League. Voor Memphis is de stap naar de Engelse recordkampioen nog niet uitgelopen op een groot succes, maar dat komt volgens zijn oud-ploeggenoot Jeffrey Bruma vanzelf.

De verdediger van het Nederlands elftal is ervan overtuigd dat Memphis het gaat maken in Manchester. ‘Ik heb er nooit aan getwijfeld of hij gaat slagen bij Manchester United’, laat Bruma weten in gesprek met De Telegraaf. Dat Memphis is veranderd sinds zijn overstap naar de ploeg van Louis van Gaal, doet Bruma af als onzin. ‘Het is nog steeds de Memphis die wij kennen.’

‘Misschien heeft hij het even wat moeilijker gehad, maar tegen Watford maakte hij weer een schitterende goal’, doelt de oud-speler van Chelsea op de 0-1 van United van afgelopen weekend, die van de linkerschoen van Memphis kwam. Morgen neemt Bruma het op Old Trafford voor de tweede keer op tegen Memphis. Eind september speelden PSV en Manchester United in Eindhoven al een Champions League-wedstrijd, die met 2-1 werd gewonnen door de Eindhovenaren. (Foto: Steindy, Wiki Commons)

Praat Mee!