Geliefde Van Nistelrooij aanwezig op Old Trafford

Ruud van Nistelrooij beleefde de absolute hoogtijdagen van zijn actieve loopbaan als spits van Manchester United. De rechterhand van bondscoach Danny Blind had zijn transfer naar de Engelse grootmacht in 2001 te danken aan zijn scoringsdrift bij PSV. Beide clubs liggen Van Nistelrooij nog altijd nauw aan het hart en hij is daarom ook woensdagavond aanwezig bij het Champions League-treffen tussen Manchester United en PSV.

Vooral zijn periode bij The Red Devils brengt warme gevoelens bij Van Nistelrooij naar boven. ‘Het is een hoogtepunt in m’n leven, m’n carrière’, zegt de 39-jarige Brabander tegen De Telegraaf. ‘Vijf jaar voor die club spelen, prijzen winnen en op Old Trafford uitkomen in de Premier League en in Europa. Dat is een droom die uitkomt, zo simpel is het.’

De herinneringen aan United vervagen niet, ondanks dat Van Nistelrooij alweer negen jaar geleden de deur in Manchester achter zich dichttrok. ‘Hoe langer het geleden is, hoe mooier het wordt’, aldus Van The Man, die nog altijd zeer geliefd is onder de United-supporters. (Foto: Paul Blank, Wiki Commons)

Praat Mee!