PSV-supporters steunen Luke Shaw met spandoek op Old Trafford

De horrorblessure die Luke Shaw half september opliep tegen PSV wierp een schaduw over de sensationele zege die de ploeg van trainer Phillip Cocu boekte op Manchester United (2-1). De linksback van de Engelsen brak zijn been na een harde ingreep van Héctor Moreno. Woensdagavond staan beide teams wederom tegenover elkaar in de Champions League. De meegereisde PSV-supporters lieten speciaal voor Shaw een spandoek maken om hem een hart onder de riem te steken.

Het spandoek, met daarop de tekst ‘Beterschap, Luke Shaw’, zal vanavond in het uitvak hangen en werd dinsdagavond alvast getoond in het stadion. ‘Een mooi gebaar van de fanclub van PSV’, schrijft Manchester United op zijn officiële Twitteraccount.

Het Champions League-duel tussen Manchester United en PSV vangt vanavond om 20.45 uur aan op Old Trafford. Louis van Gaal maakte eerder al bekend dat Shaw in elk geval niet in het stadion zal zitten. Dat United vanavond opnieuw tegen PSV speelt, zou volgens de voormalige bondscoach van het Nederlands elftal erg confronterend zijn voor zijn pupil. (Foto: Matt Janzer, Wiki Commons)

 

Praat Mee!