‘Dick Jol gearresteerd op verdenking van mishandeling van 20-jarige vrouw’

Oud-scheidsrechter Dick Jol is flink de pineut. Hij zou woensdagmiddag zijn opgepakt, nadat ooggetuigen hem aanwezen als dader van een mishandeling van een twintigjarige vrouw. Dat meldt Omroep West.

Een jong stel op een scooter zou met hoge snelheid over de stoep zijn gereden. Daar was Jol overduidelijk niet van gediend, waarna hij het tweetal zou hebben aangesproken op hun gedrag. Dat liep uiteindelijk helemaal uit de klauwen, waarna Jol de vrouw met een metalen staaf in haar buik zou hebben gestoken. Volgens ooggetuigen gedroeg hij zich ‘agressief en opgefokt’ en was hij ‘niet voor rede vatbaar.’

‘Ik dacht: die vent is gek’, zei de ooggetuige tegen Omroep West. Het vrouwelijke slachtoffer hield lelijke verwondingen over aan de confrontatie. ‘Ze was misselijk, had veel pijn in haar maag en was duizelig. Op haar buik was een rode vlek te zien’, liet de omstander weten. De politie heeft tegenover Omroep West bevestigd dat een 59-jarige man is gearresteerd naar aanleiding van de mishandeling, maar wil niets loslaten over de identiteit van de dader.

Praat Mee!