AD: ‘Ook PSV mengt zich in strijd om handtekening Fer’

Rob Jansen liet eerder deze week nog weten dat een transfer van Leroy Fer naar de Eredivisie ‘niet zeer waarschijnlijk’ is. De financiële middelen van Nederlandse clubs zouden niet toereikend zijn om de Oranje-international (tijdelijk) over te nemen van Queens Park Rangers. Dat lijkt PSV er echter niet van te weerhouden om toch een poging te gaan wagen.

Volgens het Algemeen Dagblad overweegt de Eindhovense club komende winter een aanbod bij QPR neer te leggen voor Fer. Zowel een huurconstructie als het permanent inlijven van de bedrijvige middenvelder behoort tot de mogelijkheden. PSV, dat bij Europese overwintering in de Champions League een slordige 7 miljoen euro kan bijschrijven, voegt zich daarmee bij Feyenoord, dat eerder al interesse toonde in de diensten van het jeugdexponent van Varkenoord.

De Stadionclub kan de interesse overigens pas concreet maken zodra Tonny Vilhena wordt verkocht. De international van Jong Oranje beschikt over een aflopend contract. Wil Feyenoord nog wat verdienen aan Vilhena, dan moet het de linksbenige middenvelder tijdens de winterse transfermarkt zien te slijten aan een andere club. Het geld dat daardoor vrijkomt, kan vervolgens in een deal met Fer worden gestoken.

Praat Mee!