Klaassen in elftal van de week Italiaanse sportkrant

De roemruchte Italiaanse sportkrant La Gazette dello Sport heeft Davy Klaassen een plek gegeven in het beste elftal van afgelopen weekend. Door het sterke spel van Davy Klaassen tegen Heerenveen (5-2) afgelopen weekend heeft de sportkrant hem beloont met een 8 en een plek op het middenveld. 

De 22-jarige Ajax speler was niet alleen goed voor twee assist maar nam ook nog een doelpunt voor zijn rekening. Natuurlijk is het sterke spel van Klaassen ook in eigen land niet onopvallend gebleven. Zowel het Algemeen Dagblad als de Telegraaf hebben Klaassen een plek gegeven in hun elftal van de week, beide beoordeelde het spel van Klaassen met een 8.

Waar de jonge Klaassen op de Nederlandse velden de hoogste beoordeelde speler is, is dit in de Italiaanse sportkrant niet het geval. Daar gaan Wendt (Borussia M.), Mahrez (Leicester) en Agirretxe (Real Sociedad) hem met een 8.5 voor. Opvallend is de afwezigheid van Wijnaldum die zondag bij Newcastle United tegen Liverpool (2-0) betrokken was bij beide doelpunten.

Praat Mee!