Afvaller Ajax schittert in CL

De door Ajax afgewezen Nigeriaanse buitenspeler Moses Daddy-Ajala Simon, oftwel Moses Daddy, heeft indruk gemaakt in de groepsfase van de Champions League. Moses liep in 2013 stage bij de Amsterdammers maar werd afgewezen, vervolgens maakte de snelle buitenspeler furore bij AC Trencin en AA Gent. 

Het duurde even voordat Moses Daddy op gang kwam bij zijn Belgische werkgever, echter heeft de vleugelflitser de smaak nu goed te pakken. De Nigeriaan in Belgische dienst bereidde woensdag twee doelpunten voor in het gewonnen duel met Zenit Sint-Petersburg (2-1), de overwinning betekende overwintering in de Champions League voor AA Gent. ‘Ik voel me weer goed op het veld. Ik ben dan ook blij dat ik mijn teamgenoten en de technische staf iets terug kan doen, in ruil voor het lange wachten’, zegt Daddy in gesprek met HLN.

Moses kijkt vooruit naar de achtste finales en hoopt dat Chelsea uit de koker gaat komen: ‘Een duel met Chelsea zou mooi zijn. Ik was als kind al fan van Chelsea. Momenteel doen ze het niet goed in de competitie, dus misschien maken we kans tegen hen.’ (Foto: Onderwijsgek, Wiki Commons)

 

Praat Mee!