WTF! Benzema niet meer welkom bij nationale ploeg door sekstape

Karim Benzema is verteld niet meer welkom te zijn bij de Franse nationale ploeg. De spits van Real Madrid is een uitnodiging ontzegd totdat er een punt achter het slepende sekstape-schandaal is gezet. Karim B. is al maanden verwikkeld in een afpersingszaak met landgenoot Mathieu Valbuena.

Valbuena zou om te voorkomen dat zijn sekstape openbaar wordt gemaakt zo’n 150.000 euro moeten overmaken naar Karim Zenati, een vriend van Benzema. Volgens de topspits heeft dit niets met geld te maken en wordt zijn boezemvriend afgeperst. ‘Ik heb die boodschap doorgegeven aan Valbuena. Karim is mijn beste vriend, ik vertrouw hem. Hij doet dit niet voor het geld. Karim is bij mij in dienst. Als hij geld nodig heeft, krijgt hij dat van mij.’

Ook in Frankrijk is er door het schandaal commotie ontstaan rondom het persoon van Benzema. Zo belegde de president van de Franse voetbalbond donderdag een persconferentie waarin hij stelde dat de spits in Madrileense dienst niet meer welkom is bij de Franse nationale ploeg totdat de affaire afgewikkeld is.

Praat Mee!