Leicester vreest voor Vardy: ‘Alle topclubs willen hem’

De koploper van de Engelse Premier League, Leicester City, vreest voor een vertrek van topscorer Jamie Vardy. De revelatie van de Engelse competitie wist in zestien officiële wedstrijden maar liefst 14 keer te scoren, ook bereidde de verassing nog 3 doelpunten voor.

In de aanloop naar het duel tussen Chelsea en Leicester stelt Mourinho dat hij de vermeende interesse van de topclubs in Vardy begrijpt. ‘Hij is een topscorer en dan is het logisch dat grote clubs hem willen hebben. Ook bij grote clubs zijn snelle omschakelingen belangrijk, zijn snelle spelers belangrijk en zijn spelers die in de gaten achter de verdediging kunnen duiken belangrijk. Een snelle speler die heel gericht speelt, kan overal een succes worden’, zegt de flamboyante trainer in de Engelse media.

Chelsea neemt het maandagavond op tegen The Foxes. Leicester mag zich samen met Manchester City koploper noemen in Engeland, dit terwijl de ploeg van Mourinho pas een schamele vijftien punten verzamelde en daarmee de veertiende plaats in de Premier League bezet. (Foto: Pioeb, Wiki Commons)

Praat Mee!