International is niet tevreden met reserverol bij Stoke City

Ooit dachten we dat hij de nieuwe middenvelder van Oranje zou zijn, maar Marco van Ginkel is op dit moment bij velen van de radar verdwenen. Op dit moment speelt de middenvelder op huurbasis bij Stoke City, maar Marco wil meer.

Na zijn verhuizing in 2013 van Vitesse naar Chelsea zat het de 2-voudig international niet mee. Bij The Blues kreeg hij te maken met een zware blessure die hem lang buitenspel zette. Chelsea besloot hem te verhuren aan AC Milan waarna de middenvelder weer terugkeerde bij Chelsea die Van Ginkel weer ging verhuren, dit keer aan Stoke City. Pas afgelopen weekend kreeg de 23-jarige Nederlander zijn eerste basisplaats van het seizoen in het duel tegen West Ham United (0-0) maar ook in deze wedstrijd kon Van Ginkel zijn draai nog niet vinden.

“Ik was blij weer in de basis te mogen beginnen. Er was een periode dat ik niet of nauwelijks voetbalde. Ik wil meer spelen, doelpunten maken en belangrijk zijn voor het team. De wedstrijd tegen West Ham was een goede kans, maar die heb ik niet gegrepen. Hopelijk lukt het de volgende keer wel’, aldus Van Ginkel tegen Voetbal International.

 

Praat Mee!