Guardiola beslist volgende week over toekomst Bayern München

Pep Guardiola heeft bevestigd dat hij volgende week een besluit gaat maken over zijn toekomst bij Bayern München. The Spanjaard, die in zijn laatste contractjaar zit bij de Duitse club wordt veelvuldig in verband gebracht met Manchester City.

Volgens diverse bronnen zou Pep al een akkoord hebben bereikt met City al wil Guardiola daar nu nog niks over zeggen. “Volgende week komt er duidelijkheid.”

Vorige maand heeft de voorzitter van Bayern, Karl-Heinz Rummenigge al aangekondigd dat hij de het contract met de trainer wil openbreken na de wedstrijd tegen Hannover. “We gaan de datum niet naar voren schuiven. We hebben altijd gezegd dat de beslissing in 2015 zal plaatsen. Ik weet dat het laat is, pas vlak voor kerstmis maar we praten pas na de wedstrijd tegen Hannover.”

Bayern München aanvoerder Phillip Lahm heeft al laten weten aan Guardiola dat het team hem graag ziet verlengen. “We houden van de werkwijze van onze trainer en dit willen we ook graag houden.”
Het Spaanse nieuwsblad Marca laat weten dat Guardiola zijn keuze al gemaakt heeft. Gisteren wisten ze te melden dat de 44-jarige trainer een aanbieding van Bayern voor 20 miljoen euro per seizoen heeft afgewezen.

 

Praat Mee!