John van Zweden is klaar met ‘Chinese zak’

Opnieuw is het onrustig bij ADO Den Haag, eigenaar Hui Wang is wederom traag met betalen en zit niet op één lijn met de directie. John van Zweden is helemaal klaar met de ‘Chinese zak’ zo laat hij op Twitter weten.

In Metro vertelt het bestuurslid van Swansea City  “Het is mijn club en ik baal ervan wat die Chinees aan het doen is. Wang heeft de aandelen in handen en kan doen wat hij wil. ADO bestaat 110 jaar, maar als hij niet betaalt komen we zomaar in categorie 1 bij de KNVB en straks zijn we de licentie kwijt. Bij Haarlem, Veendam en Wageningen dachten ze ook dat het zo’n vaart niet zou lopen en die clubs bestaan nu niet meer. En kijk wat er nu bij FC Twente aan de hand is.”

”Ik heb niets te verliezen, het is twee voor twaalf en misschien zelfs al te laat”, vervolgt de verontwaardigde Van Zweden. ”Elke keer als die rare Chinees belooft te betalen en het dan niet doet, word ik pislink. Dat is toch geen zuivere koffie? Hij loopt nu twee betalingen achter en aan het eind van deze week drie. De feestdagen staan voor de deur en straks kunnen de salarissen van de spelers en de andere werknemers niet meer betaald worden.”

”Het gaat me aan het hart. Ik heb drie tatoeages van de club op mijn arm staan, zo diep zit het. Het leed is niet te overzien als Wang de club kapot maakt. Maar voorlopig zitten we gewoon opgescheept met hem. Ik waarschuwde twee jaar geleden al dat het link is om de club aan een buitenstaander over te leveren. Het beste is als de aandelen overgenomen kunnen worden van Wang, want we moeten gewoon zo snel mogelijk van die koekwaus af”, zo besluit de ADO-supporter in hart en nieren.

 

Praat Mee!