Ex-vrouw Ruud Gullit laat auto wegslepen

De Italiaanse ex-vrouw van Ruud Gullit; Cristina Pensa (52) heeft de zwarte Mercedes Benz A van de voetballer laten wegslepen voor een inbeslagname. De inbeslagname is het gevolg van eerdere beslagen op bezittingen van de oud-international. 

Zo heeft mevrouw Pensa al beslag laten leggen op bankrekeningen en maar liefst negen appartementen die Gullit in Amsterdam bezig, zo schrijf De Telegraaf. De bankbeslagen hebben niets opgeleverd, omdat Ruud een schuld aan de bank heeft van ruim 1,9 miljoen”, zegt haar advocaat Glenn Haulussy tegen de krant. Ook de beslagen op zijn huizen troffen geen doel, aangezien overal een hypotheek op rust.

De Italiaanse ex-vrouw van 52 claimt ruim 150.000 euro aan achterstallige kinderalimentatie te moeten ontvangen van de voetballer, waarmee ze begin jaren negentig korte tijd getrouwd was. Volgens de Italiaanse rechter zou Gullit voor hun kinderen Quincy (24) en Cheyenne (21) na de scheiding maandelijks 5000 euro moeten betalen, dit bovenop een huurvergoeding. Wegens financiële problemen betaalt Gullit haar al ruim een jaar niet meer.

Praat Mee!