VIDEO | Ronaldo uitgefloten door Real-fans, Ramos reageert

Tijdens de 1-2 achterstand in de wedstrijd tegen Rayo Vallecano waren de Real Madrid-fans niet tevreden met het spel van hun geliefde club en begonnen hun ongenoegen te uiten. Vooral sterspeler Cristiano Ronaldo was het mikpunt, tot ongenoegen van Sergio Ramos. 

Het is niet de eerste keer dat Sergio Ramos in de clinch ligt met zijn eigen fans, nadat zij Ronaldo uitfloten. Na de verloren wedstrijd tegen FC Barcelona in maart dit jaar was het ook de Spaanse verdediger die verhaal haalde bij de fans. Na dat duel werden vooral Gareth Bale en Jese Rodriquez belaagd. Nu is het dus wederom raak. “Op het moment dat we de steun van de fans nodig hadden, floot het publiek ons juist uit. Soms heb je een beetje liefde nodig”, aldus Ramos in de Spaanse media.

Mede doordat Ronaldo reageerde op de fans was nu juist hij het mikpunt. “Soms moet je spelers ook hun gevoelens laten uiten. Ronaldo doet gewoon wat hij denkt”, weet Ramos. “Men pikt je eruit als ze denken dat je niet alles geeft. Als zij je alles zien geven, hoor je hen ook niet.” Of het fluitconcert hielp, is de grote vraag, want Real won uiteindelijk met 10-2.

Praat Mee!