Memphis Depay moet erg wennen aan paparazzi

Sinds zijn komt in bij de Engelse club Manchester United heeft Memphis Depay erg veel aandacht gekregen van de media. Hierdoor voelt de voetballer zich erg gehinderd in zijn doen en laten, zo laat Memphis weten aan het AD.

“Heel af en toe ga ik naar de stad om even een cadeautje te kopen, maar zelfs dan staan er gelijk fotografen voor je neus. Dat is wel echt wennen, moet ik zeggen. Die paparazzi beperken je vrijheid”, zegt Memphis.

De Oranje-international verruilde afgelopen zomer PSV voor Manchester United en ondanks dat de rappe speler bewust in een rustige buurt in Manchester is gaan wonen, blijft hij een graag geziene doelwit van de Britse roddelpers.

Volgens Memphis heeft de pers niet heel veel nodig om een sappige roddel te kunnen schrijven.

“Ik ben sinds mijn komst naar Engeland precies één keer uitgeweest. Eén keer. Maar laatst las ik dat Ryan Giggs me zou hebben aangesproken op mijn reputatie als partyboy enzo. Totale onzin! Compleet verzonnen! Ik ga helemaal nooit uit in Manchester. Zelfs uit eten gaan doe ik nauwelijks meer, want ook dan liggen de paparazzi voor de deur van het restaurant.” aldus Memphis tegen het AD.

Praat Mee!