Jordy Clasie niet blij met situatie bij nieuwe club

Afgelopen zomer maakte Jordy Clasie de overstap van Feyenoord naar Southampton, een jongensdroom zo leek het. Maar nu geeft de jonge middenvelder toe dat hij nog op gang moet komen dat dit moeizaam gaat. 

Clasie heeft nog geen naam kunnen maken in Engeland en komt mede door zijn blessures. “Als nieuwe speler wilde ik me natuurlijk graag bewijzen, maar tijdens een wedstrijd met de beloften raakte ik geblesseerd. Klote, zo wil je niet binnenkomen bij je nieuwe club”, vertelt hij aan Feyenoord Magazine.

“Was ik hele dagen aan het revalideren, terwijl Esmee (zijn vriendin, red.) alleen thuis zat met de kinderen en hier niet happy was. Mensen waarschuwden me dat je een jaar nodig kan hebben om te wennen in het buitenland. Nu begrijp ik wat ze bedoelen.”

Gelukkig voor Clasie kan hij weer vooruitkijken, de Oranje-international oogt fit en waarschijnlijk krijgt hij aankomende wedstrijd tegen Arsenal een basisplaats van trainer Ronald Koeman. “Arsenal-thuis op Tweede Kerstdag, als voetballer kun je je toch niets mooiers wensen?” sluit Clasie af.

Praat Mee!