Galatasaray brengt een bod uit op Ajacied

Het lijkt erop dat Ajax bankzitter Ricardo van Rhijn deze winter gaat vertrekken naar Galatasaray. De Turkse club zou zich in Amsterdam gemeld hebben voor de verdediger, zo laat de Telegraaf weten. Galatasaray zou geen problemen hebben gehad met de vraagprijs van drie miljoen euro. Als de clubs een akkoord bereiken ligt er voor Van Rhijn een contract klaar van drieënhalf jaar. Directeur spelerszaken Marc Overmars zou het nieuws hebben bevestigd tegenover de krant. 

Voor Van Rhijn zou de Turkse topclub een uitkomst zijn, dit seizoen is de Oranje-international voorbijgestreefd door Kenny Tete en is het uitzicht op speelminuten in de hoofdstad minimaal. Bij Gala zou Van Rhijn samen komen te spelen met voormalig Ajacied Wesley Sneijder, die sinds media 2013 bij de club tekende. De middenvelder wist als 29 keer het net te vinden.

Een andere Ex-Ajacied, Ryan Donk tekent ook zo goed als zeker een contract bij de club uit Istanbul, terwijl ook Ryan Babel in de wandelgangen genoemd is. Het lijkt er op dat er een heuse ‘Ajax-delegatie’ gaat ontstaan bij Cim Bom Bom.

Praat Mee!