Manchester United bied 60 miljoen voor Lazio-sterspeler Felipe Anderson

Braziliaans-international Felipe Anderson staat al een tijdje op de radar van Manchester United. Lazio Roma heeft een vraagprijs gezet van rond de 60 miljoen euro, en de Old Trafford bazen lijken bereid om aan dit bedrag te voldoen. Middenvelder Anderson heeft dit seizoen vijf doelpunten achter zijn naam en was de uitblinker in de 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Inter Milan. 

United heeft behoefte aan een creatieve middenvelder nadat Rooney dit seizoen de verwachtingen niet waar maakt en Juan Mata niet zou doen wat Louis van Gaal graag van hem ziet. De Nederlander heeft maar een paar opties op het middenveld maar de jonge Andreas Pereira krijgt nog niet het vertrouwen voor een basisplaats van Van Gaal, die onder hevige druk staat nu hij de laatste acht duels niet heeft weten te winnen.

De Red Devils speelden een goede wedstrijd tegen Chelsea (0-0) wat de trainer iets meer vertrouwen geeft. Op de vraag of Van Gaal moet opstappen antwoorden hij het volgende; “Ik heb nog een contract en het is nu een kwestie van uitdienen van het contract.”

Praat Mee!