Italiaanse grootmacht kijkt naar PSV-er en moet acht tot tien miljoen euro vrijmaken

Jeffrey Bruma was voorheen nooit de meeste favoriete speler van PSV, maar dit seizoen blinkt hij aan de zijde van Héctor Moreno uit in de verdediging. Mede door zijn goede prestaties in de Champions League is de verdediger nu in beeld bij het Italiaanse Internazionale. 

De ploeg die momenteel koploper is in de Seria A, ligt volgens Corriere dello Sport op de loer voor de 24-jarige verdediger, die eerder onder contract stond bij Feyenoord, Chelseae en Hamburger SV. Bij Inter staat Andrea Ranocchia op het punt om te vertrekken aankomende transferperiode en de club zou op zoek zijn naar een jonge, maar ervaren kracht. Of Bruma bij een tranfer uit kan gaan van een basisplaats is nog maar de vraag, Inter versterkte zich afgelopen zomer als met verdedigers Miranda en Jeison Murillo die ook al veel indruk maken. In Italië wordt de transferwaarde van de Oranje-international geschat op een bedrag van tussen de acht en tien miljoen euro.

Inter is op zoek naar een jonge, maar ervaren opvolger voor Andrea Ranocchia, die op het punt staat te vertrekken in de winter. Bologna hoopt hem te verleiden tot een transfer. Ook in het buitenland is er interesse voor de lange Italiaan, die niet kan rekenen op een basisplaats in Milaan.

Ook Bruma lijkt daar niet vanuit te kunnen gaan, mocht het tot een deal tussen PSV en Internazionale komen. De ploeg van trainer Roberto Mancini versterkte zich afgelopen zomer met Miranda en Jeison Murillo en de twee maken veel indruk. In Italië wordt de transferwaarde van Bruma geschat op een bedrag tussen de acht en tien miljoen euro.

Praat Mee!