Cristiano Ronaldo viert oudjaar met Badr Hari in Marokko

Cristiano Ronaldo maakt zich klaar om terug te keren naar Marokko om oudjaar te vieren met zijn kickboks vriend Badr Hari, zo melden Arabische lokale kranten. De Real Madrid spits vliegt tussen de wedstrijden door naar Marrakech om daar te gaan feesten.

Volgens het Arabische nieuwsblad Ajbar Al Yaum heeft Ronaldo een luxe suite gehuurd in The Pearl Marrakech voor maar liefst 3000 euro per nacht. Dit zou het zelfde hotel zijn waar de 30-jarige eerder verbleef, toen hij een bezoek bracht aan de toeristische hotspots van de stad.

Naar verwachting maar Cristiano de oversteek met zijn privé vliegtuig na de wedstrijd aankomende woensdagavond tegen Real Sociedad. De reis zal niet lang duren want Real Madrid speelt de zondag daarop alweer tegen Valencia.

Ook teamgenoot Karim Benzema zou aangegeven hebben dat ook hij een uitnodiging geaccepteerd heeft om het nieuwe jaar in Marrakech door te brengen. Badr Hari vloog zelf afgelopen november naar Madrid om zijn vrienden te zien spelen tegen Barcelona.

Praat Mee!