[Update] ‘Deze wagen vind ik mooi’

VIDEO | UPDATE | FC Twente-spits Luc Castaignos lijkt zijn voorlopige WK-selectie aan te grijpen om eens even flink in de spotlights te staan. Castaignos meldde zich woensdag in zijn Porsche bij Oranje.

Jean-Paul Boëtius was de eerste die zich woensdag meldde bij het trainingskamp in Hoenderloo. Jürgen Locadia was de tweede. De groep van bondscoach Louis van Gaal komt vandaag bij elkaar in Hoenderloo en zal vanavond om 18:00 de eerste trainingssessie afwerken. De selectie kent louter spelers die in de Nederlandse competitie spelen, de buitenlandse competities zijn nog niet afgelopen.

Update – 21.40 uur 12-05-2014
Luc Castaignos begrijpt de kritiek op zijn entree bij Oranje niet zo goed. De spits kwam tijdens de verzameling in Hoenderloo in een Porsche aan en dat kwam hem vooral via social media op kritiek te staan. In het NRC zegt Castaignos: ‘Iedereen heeft toch zijn eigen smaak van auto’s? En deze wagen vind ik mooi. Ik zie het probleem niet.’

De kritiek kwam vooral uit de hoek van mensen die vindt dat Castaignos niet bij de oefenstage thuis hoort. ‘Als ik realistisch ben dan weet ik dat anderen op mijn plek verder zijn dan ik. Maar ergens van dromen mag toch wel? Dat is toch mooi? En als ik er niet bij ben, dan heb ik een leerzame week gehad.’ (Foto: Basheer Tome from Atlanta, Georgia)

Praat Mee!