Robben sluit weer aan bij groepstraining Bayern München

Goed nieuws voor de Bayern München fans en het Nederlands elftal. Arjen Robben heeft zondagochtend weer meegetraind met zijn ploeg Bayern München. Volgens eigen zeggen voelt de vleugelaanvaller zich weer goed.

Op dit moment is de ploeg van Robben op trainingskamp in Doha, de hoofdstad van Qatar. Aanvankelijk had de Oranje-international weinig contact met zijn teamgenoten omdat hij naast zijn blessureleed nog een flinke griep te pakken had. “Dat was heel vervelend. Ik ben de eerste dagen amper van mijn hotelkamer geweest”, vertelt hij op de officiële website van Bayern München.

De training van zondagochtend deed Robben echter goed. “Maar dit was pas de eerste dag. Vanaf hier moet ik het weer opbouwen.” Robben kwam eind november in de wedstrijd tegen Olympiakos voor het laatste in actie.

Naast Robben was ook David Alaba weer van de partij op de training. Trainer Pep Guardiola kan alleen nog niet beschikken over Franck Ribéry, Mehdi Benatia en Mario Götze die allen een individueel programma afwerkte.

Praat Mee!