Getrouwde topaankoop Manchester United vliegt weg met model

De duurste aankoop van Louis van Gaal bij Manchester United; Anthony Martial is in een hotel gesignaleerd met een prachtig model en tevens X Factor deelneemster. Hij heeft zijn vrouw en pasgeboren kind thuisgelaten. 

De voor 50 miljoen overgekomen spits kreeg twee dagen vrij om zijn familie en vrienden te bezoeken na de 2-1 winst tegen Swansea. Maar in plaats van zijn tijd doorbrengen met zijn jeugdliefde Samantha en zijn vijf maanden oude dochter Peyton nam hij Emily Wademan (24) voor een reis naar de stad van de liefde.

Emily Wademan(Emily Wademan)

En in plaats van voorzichtig te zijn met het model aan zijn zijde liep de dure voetbal tiener vrolijk over straat met het model aan zijn zijde en poseerde voor foto’s van fans. Emily liet weten: “Toen we in Parijs waren liep hij trots met mij in het openbaar voor de Franse fans op de Champs Elysees. Hij nam mij mee voor een romantisch weekend maar nu is hij terug bij zijn vrouw en dochter.”

Volgens Emily, die haar verhaal zondag aan het Engelse The Sun vertelde nam de spits haar mee naar een luxe 5-sterren hotel in Parijs. Volgens het model heeft Martial haar aangesproken op Social Media. “Hij stuurde mij een bericht en vroeg om een foto van mijn hoofd, hij was bezeten van mijn lippen. Ik stuurde hem een foto en we raakten in gesprek over aller daagse dingen. Hij vertelde mij dat hij was gescheiden van zijn vrouw. Later hoorde ik van mijn broer dat hij nog was getrouwd maar Martial bleef volhouden dat ze uit elkaar waren”

Samantha Martial(Samantha Martial)

Trainer Van Gaal zal niet blij zijn met het nieuws over de affaire, de Nederlander heeft aan zijn team laten weten dat ze geen gekke dingen moeten doen en zich moeten gedragen naar de buitenwereld toe. Ook sponsors Nike en Foot Locker zouden niet blij zijn met het gedrag van hun pupil. Manchester United en de manager van Martial weigeren om commentaar te geven.

Praat Mee!