Klaassen is nog niet klaar voor een transfer naar het buitenland

Davy Klaassen is nog niet klaar voor een transfer naar het buitenland. De Ajax-aanvoerder heeft zich al in de kijker weten te spelen van diverse buitenlandse clubs, waaronder het Italiaanse Napoli, maar overweegt nog geen transfer. Zo verklaart Klaassen in gesprek met het NOS.

In december hebben de Italianen nog een bod uitgebracht op de 22-jarige middenvelder maar deze is van de hand gedaan. “Op dit moment zeker niet. Ik heb niet het gevoel dat ik er klaar voor ben. En ik heb het bij Ajax gewoon heel erg naar mijn zin heb”, vertelde Klaassen in gesprek met de NOS.

Tevreden kijkt de Oranje-international terug op de eerste seizoenshelft. De Amsterdammers gaan aan kop in de eredivisie maar vlak voor het einde was Ajax in mindere doen met een 1-0 verlies bij FC Utrecht en thuis was er nipt een overwinning op De Graafschap: 2-1.

De middenvelder denkt dat het incidenten waren. ‘Aan het begin van het seizoen werd vooral de nadruk gelegd op de verdediging. Daarna kwam er aandacht voor attractiviteit. Er hebben erg leuke duels tussen gezeten. Dat is beter dan vorig seizoen’, aldus Klaassen.

Praat Mee!