‘Balotelli had de bizarre gewoonte om over schoenen te plassen’

Mario Balotelli heeft in het verleden vaak van zich laten horen maar niet altijd in positief opzicht. Zo laat een oud Inter Milaan collega weten dat de Italiaan eerder op de training verscheen om eerst in de schoenen van zijn teamgenoten te plassen. 

De bizarre aantijging doet Kerlon, die samen met de voormalig Manchester en Liverpool spits samen speelde in San Siro. Kerlon heeft zelf nooit indruk weten te maken in Milaan maar weet nog goed alle gekke stunts die Balotelli in de kleedkamer uithaalde.

Zo vertelde Kerlon: “Balotelli is een hele aardig jongen maar hij deed soms ongelooflijke dingen in en om het veld. Zo kwam hij eerder op de training en plaste over iedereen zijn schoenen. Ik heb nog nooit een jongen van 18 zoiets zien doen bij oudere spelers als Julio Cesar en Maicon.”

Plassen over schoenen is niet het enige op de lijst van de spits. Zo stak hij al vuurwerk af in zijn badkamer waarbij de brandweer aan de pas moest komen en crashte hij al zijn dure bolide. Ook kreeg hij het al op een training aan de stok met de leiding omdat hij dartpijltjes aan het gooien was op het trainingsveld.

Praat Mee!