Scholes ziet eindelijk weer zijn ‘echte’ Manchester United

Paul Scholes keek ondanks het late gelijkspel met een tevreden gevoel terug over de wedstrijd Newcastle United – Manchester United. De Engelsman zag eindelijk weer eens initiatiefrijk spel van de ploeg van Louis van Gaal. 

Paul Scholes liet na de moeizame overwinning op Sheffield United voor de FA Cup weten dat hij Manchester United steeds maar negatief spel ziet spelen. Het spel was daarnaast te saai, maar daar had de analist geen last van bij de wedstrijd tegen Newcastle; “Dit keer zagen we het oude Manchester United weer aan het werk”, vertelde de oud-speler aan BT Sport. “Ze wonnen niet, maar dat hadden ze wel moeten doen. Als je nu naar United kijkt, zie je een ploeg die wil entertainen en doelpunten wil scoren.”

De Engelsman blijft vertrouwen in trainer Van Gaal maar zegt ook dat het kampioenschap wel iets te hoog gegrepen is. Wel denkt de rosse speler dat Manchester goed genoeg is om in de top vier te eindigen. Louis van Gaal leek met zijn team op weg naar een belangrijke uitzege door een schitterend doelpunt tien minuten voor tijd van Wayne Rooney. Een paar minuten voor het eindsignaal zorgde Dummett ervoor dat de punten toch verdeeld werden door de twee ploegen.

Praat Mee!