Update: ‘Niet Milan maar Inter in race voor Ajax-aanvaller’

Het is geen geheim dat AC Milan gecharmeerd is van Answar El Ghazi. Nu melden Italiaanse media vandaag dat de gesprekken nu officieel in gang zijn gegaan. Zo lijkt de transfer van de Ajax-aanvaller een stap dichterbij te komen.

Volgens het Italiaanse Calciomercato zou Milan een bod bij Ajax hebben neergelegd waarover de club uit Amsterdam nu in beraad is. Het bod zou om een bedrag van zes tot zeven miljoen gaan, wat met bonussen op zou kunnen lopen naar een elf miljoen euro.

Door een naderend vertrek van Alessio Cerci naar Genoa is de club uit Milaan opzoek naar een nieuwe aanvaller en heeft El Ghazi hoog op het lijstje staan. Of Ajax mee wil werken aan een dergelijke transfer is nog maar de vraag. Eerder gaf trainer Frank de Boer aan bij een duizelingwekkend bod op de gewilde Bazoer dat Ajax niet zomaar spelers laat gaan, en dat de club genoeg geld op de bank heeft.

Update 14.30: Nabila El Ghazi, zus en zaakwaarnemer van de Ajax-aanvaller, zegt tegenover Voetbal International van niets te weten. Wel wil ze kwijt dat niet Milan, maar Internazionale in de markt is.

Praat Mee!