‘Sneijder traint zich hijgend als een paard de blubber’

Volgens Parool-columnist Henk Spaan wordt de kans groter en groter dat Wesley Sneijder mee gaat naar het WK. Spaan roemt de persoonlijke training die Sneijder momenteel ondergaat om zijn deelname veilig te stellen.

‘De kans op deelname van Wes aan het WK wordt elk uur groter’, vertelt Spaan in de stadskrant. ‘Dat voelt de kleine grote veldheer van het middenveld zelf ook goed aan.’ Volgens de columnist heeft Sneijder een groot interview met Voetbal International op het laatste moment afgezegd. ‘Liever krijgt hij geen bonje met Louis en wie praat, gooit al snel een eigen ruit in.’

Sneijder moet er nu voor zorgen dat hij fit wordt.’Wat nu rest, is die vermaledijde fitheid. Hijgend als een paard traint Sneijder zich de blubber, niet onder leiding van – zit mijn shawl goed? – Mancini. Het is een persoonlijk ingehuurde trainer die hem afmat. Ambitie mag iets kosten. Een goed WK ontsluit ook voor de man van de steekbal weer de poort naar een competitie die bij zijn status van weleer past.’ (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!