Feyenoord-talent zegt nee tegen Engelse topclubs

Zowel Chelsea en Manchester United hebben al lange tijd Tahith Chong van Feyenoord op de korrel. Beide grootmachten hebben gewacht tot de speler eindelijk 16-jaar is geworden voordat een eventuele transfer tot stand kan komen. Nu het talent eindelijk zestien is verkiest Chong de club uit Rotterdam toch boven een buitenlands avontuur.

“Feyenoord is en blijft mijn eerste keuze en we zijn nog in onderhandeling”, zegt Chong tegenover FR12. “Het klopt dat Manchester United interesse in mij heeft, maar ik wil gewoon bij Feyenoord blijven. Er is absoluut geen sprake dat ik weg ga bij de club. Feyenoord gaat nu met een plan komen hoe ze mij de komende jaren zien binnen de club.”

Technisch directeur van Feyenoord, Martin van Geel is al lange tijd in onderhandeling met het management van de aanvaller. Toch verlopen deze onderhandelingen iets stroever als gebruikelijk.  “Ik heb goede hoop dat het allemaal goed gaat komen en dat ik een contract ga tekenen bij Feyenoord” vertelt de hoofdrolspeler.

Manchester United is de van oorsprong Chinese aanvaller op het spoor gekomen toen Chong afgelopen zomer meedeed aan een internationaal jeugdtoernooi op Carrington.

Praat Mee!