Büttner op huurbasis naar Anderlecht

Anderlecht heeft zijn gewenste versterking op de linksachter positie opgelost. Alexander Büttner wordt voor een half jaar gehuurd van Dinamo Moskou met een optie tot koop.

De Belgische topclub was op zoek naar een vervanger voor de geblesseerde Ivan Obradovic. “De clubs zijn er nog niet helemaal uit, maar het gaat nog om details en het ziet er allemaal goed uit”, liet zaakwaarnemer Alexander Bursac weten aan Voetbal International.

“Alexander vindt het fantastisch dat hij nu ook in België kampioen kan worden, wat hem eerder al is gelukt in Engeland bij Manchester United. Anderlecht heeft zich al heel lang geleden gemeld, maar het duurde even voordat ze echt concreet werden. Januari blijft een moeilijke maand voor dit soort transfers. Ik verwacht dat het maandag helemaal zal worden afgerond, vanavond gebeurt dat waarschijnlijk niet meer.” aldus de enthousiaste zaakwaarnemer.

Büttner speelde eerder voor Vitesse, waarna hij vertrok voor twee seizoenen naar Manchester United en is sinds 2014 in dienst van Dinamo Moskou.

Praat Mee!