Terry kan 26 miljoen gaan verdienen

Een paar dagen geleden kwam naar buiten dat Chelsea het contract met John Terry niet gaat verlengen. Het 35-jarige icoon van The Blues is aan zijn achttiende en laatste seizoen bezig. In Engeland wordt er uiteraard al volop gespeculeerd over de volgende werkgever van de bikkelharde verdediger. Verschillende Engelse media melden dat Terry aanbiedingen heeft van clubs uit het Midden-Oosten en uit de Verenigde Staten. Hij zou daarbij een enorme financiële klapper kunnen maken. 

In de afgelopen transferperiode vertrokken er al meerdere topspelers naar China. Zo ging ploeggenoot Ramires voor een slordige 28 miljoen euro van Chelsea naar Jiangsu Suning. Terry kan die stap volgens The Daily Telegraph ook gaan maken. Hij zou een bedrag van maar liefst 26,4 miljoen kunnen toucheren voor een jaar in de Chinese competitie. Of het ook om Jiangsu Suning zou gaan is niet bekend.

Terry zou volgens The Daily Mirror ook in Qatar aan de slag kunnen bij het Al-Arabi van coach Gianfranco Zola (ex-Chelsea). De Italiaanse coach zou de komst van de Engelse verdediger helemaal zien zitten. In de oliestaat kan Terry ook een prima salaris opstrijken. Tot slot kan Terry er ook voor kiezen om in de Verenigde Staten te gaan afbouwen. In de Major League Soccer liggen de inkomsten wel wat lager.

Praat Mee!