FOTO’S | Dit zijn de ‘WAGS’ van onze Internationals | deel 1

Onze Oranje-internationals, ze zijn niet alleen getalenteerd, bekend of vermogend. Ze hebben vaak ook nog de meeste prachtige vrouwen aan hun zijde. Maar wie hoort er nu precies bij wie? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet!

Het bekendste paar zijn natuurlijk Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau. De middenvelder van Galatasaray is sinds 17 juli 2010 getrouwd met zijn grote liefde. Samen kregen ze in oktober 2015 een zoontje: Xess Xava.

Love is.. being there for each other 💕

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

Robin van Persie is momenteel even buiten beeld bij het Nederlands elftal maar doet er alles aan om terug te keren. De aanvaller van Fenerbahçe trouwde op 31 maart 2004 met Bouchra Elbali. Ze hebben samen twee kinderen, Shaqueel en Dina.

Nice breakfast with my ❤️ @bouchravanpersie

Een foto die is geplaatst door Robin van Persie (@robinvanpersie) op

Arjen Robben is aanvoerder van het Nederlands Elftal en middenvelder van Bayern München. De dribbelaar trouwde op 9 juni 2007 met jeugdliefde Bernadien Eillert. Ze hebben twee zoons, Luka en Kai, en een dochter, Lynn.

Sinds kort is Memphis Depay gespot met de 19-jarige Amerikaanse Lori Harvey, dochter van de bekende Amerikaanse komiek Steve Harvey.

Happy Valentine’s Day baby. I love you ❤️

Een foto die is geplaatst door Memphis (@memphisdepay) op

Één van de bekendste ‘WAGS’ en een graag geziene vrouw op Instagram is Stephanie Bertram Rose, de vriendin van Gregory van der Wiel. Het Belgische model is niet bang om mooie foto’s te delen op social media, en waarom zou ze..

Happy Valentines day! Love you @rose_bertram ❤️

Een foto die is geplaatst door Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel) op

Manchester United verdediger Daley Blind heeft een relatie met model en danseres Candy-Rae Fleur. Ze noemt zichzelf geen typische voetbalvrouw.

Great evening! #United4Unicef #MUFC

Een foto die is geplaatst door Daley Blind (@blinddaley) op

Praat Mee!