Clasie richt pijlen Manchester United “We ruiken bloed”

Jordy Clasie is bezig met zijn eerste seizoen bij Southampton. Na een start die geteisterd was door blessureleed heeft de twaalfvoudig international inmiddels zijn draai gevonden in het elftal van trainer Ronald Koeman. Met nog één punt achterstand op Manchester United heeft Clasie er alle vertrouwen in dat ze plek vijf kunnen overnemen in de Premier League.

De oud Feyenoord-speler mocht zeven van de laatste tien wedstrijden in de basis beginnen en Southampton is bezig met een ijzersterke reeks. De laatste zes duels werd er niet verloren en doelman Fraser Forster hield telkens de nul. Dat geeft vertrouwen, erkent de middenvelder.

“Het vertrouwen is groot, dat is normaal als je blijft winnen en goed speelt. We starten wedstrijden vanuit onze defensieve organisatie en dat loopt de laatste weken perfect. Dankzij de indrukwekkende opmars is Manchester United in het vizier gekomen.” Southampton ruikt bloed. “We hebben onze pijlen gericht op de vijfde plaats.” besluit een zelfverzekerde Clasie.

Praat Mee!