‘Mourinho toch op weg naar Manchester United’

Het gerucht hing al een tijdje in de lucht maar ook bestuurslid Bedy Moratti van Internationale heeft bevestigd dat José Mourinho naar Manchester United verhuisd. “Hij gaat naar Manchester” riep de zus van erevoorzitter Massimo Moratti na een lunch met de Portugees.

Mourinho is op uitnodiging van de familie Moratti dit weekend in Milaan en is als speciale gast aanwezig in het zaterdagavond duel tussen Inter Milaan en Sampdoria. Dit bezoek voedde de geruchten over een terugkeer van ‘The Special One’ bij Inter maar niks is minder waar. “We missen hem als mens, maar hij is op dit moment gelukkig. Hij gaat namelijk naar Manchester!” liet Moratti zich uit in gesprek met verslaggevers. Deze uitspraak is tevens vastgelegd door de camera’s van Calciomercato.

De Portugees werd eind vorig jaar ontslagen bij Chelsea. Mourinho werkte tussen 2008 en 2010 met veel succes bij Inter. Hij leidde de ‘Nerazzurri’ in zijn laatste jaar naar de Italiaanse dubbel én winst van de Champions League. Bij Manchester United zou hij Louis van Gaal moeten opvolgen, dit al tijden onder vuur ligt bij zijn club.

Praat Mee!