Decofeelings.nl presenteert nieuwe collectie verlichting

Ook in het jaar 2016 presenteert Decofeelings weer een schitterende collectie verlichting. Verlichting is één van onze eerste behoeften in huis. Naast dat we licht nodig hebben in ons dagelijkse leven, is het ook zeker sfeer bepalend.

Tegenwoordig is er veel keuze op het gebied van verlichting, van de traditionele gloeilamp en een kooldraadje lampje, tot energie zuinige  en dimbare LED verlichting. Naast de keus in diverse lichtbronnen, is er een groot scala aan lampen soorten. Van strakke design verlichting met LED tot sfeervolle vloerlampen, hanglampen maar ook de traditioneel in een nieuw jasje gegoten plafonniere.

Bij Feelings wordt er gewerkt met de bekende en vertrouwde merken van Van de Heg, Zuiver, Lucide en expo. Naast deze merken, heeft Feelings een serie exclusieve, geïmporteerde verlichting.

Een hot item momenteel zijn de kartonnen lampen, deze lampen zijn gemaakt van op elkaar gelijmde, hand gesneden laagjes karton. Dit maakt elke lamp uniek! Nu te verkrijgen als sfeervolle en opvallende hanglampen en binnenkort ook als tafellamp en vloerlamp.

Dat het gerecyclede en industriële trendy is mag duidelijk zijn. De collectie van Decofeelings is uitgebreid met een groot aantal betonnen lampen. Een trend die we vorig jaar al zagen, zet dit jaar zeker door. De stoere beton materialen worden gecombineerd met ruw metaal voor een stoere afwerking.

De lamp die zeker niet ontbreken mag in het rijtje van bestsellers, is de golden Sun serie van Iluce. Unieke lampen met een gouden binnenkant en een ruw zwarte afwerking. Naast dat deze lampen echte Eye catchers zijn voor een eigentijdse interieur is deze serie ook nog erg gebruiksvriendelijk. Door de zwarte bol in het midden van de lamp wordt er namelijk niet direct in het licht gekeken. Dit voorziet de lamp van een mooi diffuus licht.

Naast sfeer en smaak is het in deze tijd ook trendy om zuiniger te leven en milieu vriendelijk. Daar speelt Decofeelings op in door naast zuinige LED verlichting ook moderne LED verlichting in haar collectie op te nemen. De LED lampen zijn in alle categorieën te verkrijgen. Nieuw bij Decofeelings en al met recht een bestseller te noemen is de Plafonnière Pelvo. Een Led plafondlamp met Bluetooth speaker, met deze lamp kunt u de muziek van uw smartphone direct afspelen! Met de afstandsbediening kunt u de lamp aan en uitzetten, dimmen en ook de warmte van de lichtkleur bepalen. Ook voor in de badkamer!

Praat Mee!