Decofeelings.nl presenteert nieuwe kapstokken collectie

De kapstok, een onderdeel in de gang of hal waar niemand zonder kan. Het is de plek om je jas en sjaal aan op te hangen. Vaak is er een ruimte voor je overige accessoires zoals een muts en wanten, maar ook plaats voor je paraplu is handig. In de tegenwoordige tijd is een kapstok een echte aanvulling voor de sfeer van je hal. De gang is toch de eerste indruk die je krijgt van het huis waar je binnenkomt. Trendgevoelig dus.

Bij Decofeelings wordt de collectie kapstokken regelmatig onder de loep genomen. Voorheen was er niet zo veel keuze maar in deze tijd kun je niet alleen maar kiezen tussen een wandkapstok of een staande kapstok, maar ook tussen bijvoorbeeld een kapstok gemaakt van RVS, hoogglans of een die volledig uit hout gemaakt is.

De nieuwe collectie is er weer eentje om trots op te zijn, naast de bekende merken zoals Zijlstra, Spinder en Davidi design, zijn er ook een aantal exclusieve kapstokken toegevoegd die  alleen bij Feelings verkrijgbaar zijn. Een trendy kapstok, kwaliteit, design en dat voor een leuke prijs.

Een besteller en al jaren een eerste positie op Decofeelings is de kapstok Max 104. Een multifunctionele wandkapstok. De kapstok is geschikt voor veel jassen en past in bijna iedere hal. Het ideale van deze kapstok is dat deze voorzien is van een hoedenplank, 8 haken en een roede waar je hangers aan op kan hangen. Deze hangers zijn los te verkrijgen en zijn gemaakt van het zelfde materiaal waardoor het goed matcht. Doordat de Kapstok Max 104 maar 30 cm diep is, neemt hij weinig ruimte in beslag maar voorziet in alle behoeftes van een kapstok.

Woon je klein of wil je op ruimte besparen dan is de Kapstok Bug ideaal. Design en functionaliteit gaan gepaard met deze Bug van Spinder Design. De op een kever geïnspireerde wandkapstok is voorzien van maar liefst zeven haken. De Bug is perfect voor in de hal, slaapkamer of zelfs op kantoor.

Praat Mee!