Definitieve selectie Oranje voor oefeninterlands: Ramselaar zit er in!

Definitieve selectie Oranje voor oefeninterlands: Ramselaar zit er in!

Goed nieuws voor FC Utrecht aanhangers en fans. Kaj Ramselaar, de talentvolle middenvelder, is voor het eerst uitverkoren om met de grote jongens van onze 11 te gaan trainen, en wellicht zelfs te spelen. Dat maakte bondscoach Danny Blind bekend op de persconferentie. Ook Strootman is na lange afwezigheid weer bij de groep. Verder is een opvallende verschijning Jurgen Locadia.

oranje definitieve selectie

Blind gunt Ramselaar kans bij Oranje, PSV hofleverancier
Kaj Ramselaar zal vannacht niet veel slapen. Meedoen bij het Nederlands Elftal, het is een droom voor elke jonge speler. Vaak zie je talentvolle jeugdige spelers van Ajax, PSV en Feyenoord een kans krijgen, maar dat een Utrechtenaar bij de selectie van Oranje zit, dat is speciaal. Ook Kevin Strootman keert na lang blessureleed weer eens terug. Verder zijn het met name de PSV’er die de selectie completeren. Met Locadia, De Jong, Narsingh, Pröpper, Van Ginkel, Willems, Zoet en Bruma zijn de Eindhovenaren hofleverancier. 8 Spelers is redelijk uniek voor een elftal. Het geeft aan dat PSV goed bezig is. Ajax volgt met 4 internationals en Feyenoord telt er 2.

Onze11 is erbij tegen Ierland, Polen en Oostenrijk
Uiteraard is onze11.nl er bij tegen de interlands van het Nederlands Elftal tegen Ierland, Polen en Oostenrijk. Ook al gaan we niet naar het EK, we zullen de jongens toch steunen. We hopen dat jij er ook bij bent om ze live te volgen!

1 Reactieop dit Bericht

  1. tja, weet niet of ramselaar er nu al klaar voor is. lijkt mij beetje te vroeg!

Praat Mee!