Voorbeschouwing EURO 2016 maandag 13 juni

Vandaag zal in groep D Spanje het opnemen tegen Tsjechië. De wedstrijd wordt in Toulouse gespeeld en start om 15.00 uur. De Spanjaarden nemen maar al te graag revanche naar aanleiding van het dramatische verloop van het WK 2014 in Brazilië. Zullen ze dit keer wel de knock out fase bereiken? Voorspel hier de wedstrijd live mee bij NetBet en ontvang €200 gratis bij aanmelding.

Vanavond spelen Ierland en Zweden de eerste wedstrijd in groep E. De wedstrijd zal om 18.00 uur beginnen en zal plaatsvinden in Saint-Denis. Alle ogen zijn gericht op Ibrahimovic, maar zal hij het klusje in zijn eentje kunnen klaren? De bookmakers verwachten in ieder geval dat Zweden er met de overwinning vandoor gaat.

Ierland 3.70 x 3.05 Zweden 2.25 Zet €200 gratis in

De topper van vandaag is de wedstrijd tussen België en Italië in Lyon. De wedstrijd zal vanavond om 21.00 uur beginnen en beloofd een waar spektakel te worden. België is op dit moment tweede van de wereld en hebben een uitstekend team. De bookmakers van NetBet verwachten dat België het weliswaar moeilijk zal krijgen maar toch met de winst ervandoor gaan. Als jij denkt dat beide clubs gelijkspelen dan krijg je wel 4.40 keer je inzet terug.

België 2.55 x 4.40 Italië 3.20 Zet €200 gratis in

 

Praat Mee!