Voorbeschouwing finale EK: Portugal – Frankrijk

Afgelopen week is het duidelijk geworden dat Portugal aantreedt tegen gastland Frankrijk in de finale om het Europees Kampioenschap 2016. Portugal won in de halve finale van Wales en Frankrijk schakelde regerend wereldkampioen Duitsland uit het toernooi.

De wedstrijd tussen Portugal en Frankrijk wordt zondag om 21:00 uur gespeeld in Stade de France.

Onderlinge statistieken
Als we naar de historie kijken tussen Frankrijk en Portugal dan blijkt dat Frankrijk de laatste 10 duels allen gewonnen heeft. Drie van deze overwinningen hebben plaatsgevonden op het EK van 84 en 2000 en op het WK in 2006. De laatste overwinning van Portugal op Frankrijk is inmiddels al 40 jaar geleden. Portugal won op 26 april 1975 voor het laatst van Frankrijk in Parijs (0-2). De laatste keer dat beide landen een duel afwerkte was een vriendschappelijk duel in Lissabon, het werd toen 0-1 voor Frankrijk.

Voorspellingen
Volgens bookmaker NetBet is Frankrijk de grote favoriet om het eindtoernooi winnend af te sluiten. Zo ontvang je 2.00 je inzet terug indien Frankrijk de wedstrijd wint. Indien je van mening bent dat Portugal gaat winnen, ontvang je maar leifst 4.50 je inzet terug.

Plaats hier je weddenschap voor Portugal – Frankrijk 

Voorbeschouwing finale EK: Portugal - Frankrijk

Pak ook € 200 gratis bij je eerste storing!

Ook is het mogelijk om € 200 bonus te ontvangen op je eerste storting. Registreer hier een account bij NetBet. Gebruik de bonuscode NL200 en doe een willekeurige storting. Speel eerst met je eigen geld om vervolgens je bonusgeld in te zetten.

Praat Mee!