Verhoogde odds voor Pogba en Wijnaldum

De transferperiode is in volle gang en ook dit keer wordt er weer massaal gespeculeerd over spelers die naar grote clubs gaan. Zo heeft NetBet daar handig op ingespeeld door zogenaamde verhoogde odds aan te bieden. Dit zijn noteringen die verdubbeld of zelf verdriedubbeld worden.

Wijnaldum gaat naar Tottenham

wijnaldum
Het stikt van de geruchten rond Georginio Wijnaldum, maar niets is wat het lijkt. Het feit dat Wijnaldum graag op het hoogste niveau wil meedoen geeft aan dat hij Newcastle zo goed als zeker gaat verlaten. Tottenham wordt al de hele tijd genoemd en daar speelt NetBet handig op in. Zo hebben zij vanaf vandaag de quotering van 2.5 naar 8.0 verhoogd! Indien Wijnaldum niet voor Tottenham kiest, ontvang je gewoon je inleg weer terug!

Plaats hier je weddenschapp op de transfer van Wijnaldum

Andere verhoogde transfers

Twee andere grote namen die waarschijnlijk een transfer gaan maken zijn Mario Gotze naar Liverpool en Paul Pogba naar Manchester United. De quotering van Gotze is van 4.5 verhoogd naar 10.0 en die van Pogbal van 1.74 naar 8.0! Klik hier om een weddenschap op de transfer van Gotze te plaatsen en hier voor die van Pogba.

Hoe werkt de verhoogde odds

De eerste 5 euro van je inzet wordt bij winst omgezet in de verhoogde odd quotering. Indien je meer inzet dan zal het bedrag hoger van €5 niet meedoen met de verhoogde odds. Indien je een weddenschap verliest ontvang je de eerste €5 als Bonus terug.

Praat Mee!