Fans schrikken van ticketprijzen WK kwalificatie Nederlands Elftal

EXCLUSIEF | Amsterdam, 10-08-2016
Fans van het Nederlands Elftal zijn woedend en geschokt dat de ticketprijzen van de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Elftal niet omlaag zijn gegaan, maar juist hoger in de markt zijn gezet. Dat blijkt uit een onderzoek van Onze11.nl. Zo kost een kaartje voor de eerstvolgende kwalificatiewedstrijd, Nederland – Zweden, minimaal 57 euro. Gezien de enorme reputatieschade die bondscoach Danny Blind en de spelers door het missen van EK hebben bewerkstelligd, is dit in het verkeerde keelgat geschoten bij vele fans.

amsterdam arena

“Belachelijke prijs, ik vraag me uberhaupt of er naast bobo’s gewone fans naar de Arena gaan”
Trouwe fans van het Nederlands Elftal spreken schande van de ticketprijzen. Vaste websitebezoeker Jan de Rooij van Onze11.nl reageert als volgt: “Tja, het is al jaren niet goedkoop, maar als je dan een winnend of in elk geval strijdend Nederlands Elftal ziet, wil je het nog wel neerleggen. Nu twijfel ik geen seconde. Ik boycot die hele kwalificatiereeks, ik kijk het wel lekker op TV”. De mening van de Rooij onderstreept het gevoel dat leeft bij vele fans. Een andere bezoeker op de site, die niet met zijn naam genoemd wilt worden, reageert: “57 euro, daar kan ik heel veel leuke dingen voor doen. En bedenk wel, dat is dan de vanaf prijs! Nee, hoor ik stoot mijn hoofd er niet aan. Je zou juist verwachten dat de KNVB gezien het afgelopen jaar de prijzen halveert, of de fans een keer een gratis wedstrijd geeft als goedmaker”.

KNVB en Meemetoranje geven geen reactie
Vooralsnog krijgen we geen reactie van de KNVB en de website meemetoranje.nl die de ticketverkoop reguleert. De verwachting is in elk geval dat de Amsterdam Arena niet vol zal zitten 6 september, ondanks alle relaties en VIPS die gratis mogen gaan van de KNVB.

Praat Mee!