Update | Falcao gewoon bij selectie Colombia

Radamel Falcao zal niet meedoen aan het WK in Brazilië. Dat meldt de Franse sportkrant L’Equipe zaterdag. De spits van Monaco scheurde in januari zijn kruisband af en is sindsdien hard bezig om het WK te halen. Het toernooi komt echter waarschijnlijk toch te vroeg voor de 28-jarige Colombiaan.

Volgens de krant maakt de medische staf van Colombia het nieuws binnen enkele dagen wereldkundig. De Colombiaanse pers maakt melding van een persconferentie van de superspits dinsdag in eigen land.

Tot nu toe was er nog goede hoop dat Falcao het ging halen. De aanvoerder van Colombia werd eerder deze week door bondscoach José Pekerman nog opgenomen in de voorselectie van Colombia. Colombia zit tijdens het wereldkampioenschap in Brazilië in Groep C met Griekenland, Ivoorkust en Japan. (Foto: Pro Shots)

Update – 20 mei 22.30 uur
Ramadel Falcao zal zich gewoon melden in Buenos Aires samen met de overige Colombiaanse internationals, dat meldt de Colombiaanse bond dinsdag. Of de superspits aan spelen toekomst is echter nog maar de vraag. Over dat vraagstuk zal de medische staf van Colombia zich de komende dagen gaan buigen.

Praat Mee!