Huntelaar: ‘Ik meer Batistuta, Van Persie meer Bergkamp’

Bureau Sport ging op bezoek bij Klaas-Jan Huntelaar. De Schalke-spits gaf eerder aan dat hij hoopt bij Oranje tijdens het aankomend WK naast Robin van Persie te mogen spelen. Huntelaar vergelijkt Van Persie en zichzelf met twee illustere voorgangers.

‘Ik ben meer Gabriel Batistuta, Robin is meer Bergkamp’, zei Huntelaar tegen Frank Evenblij en Erik Dijkstra. Ondanks dat er een plekje extra in de spits te vergeven is, is de kans reëel dat Huntelaar toch weer op de bank plaats moet nemen tijdens het eindtoernooi in Brazilië. ‘Ik word liever Wereldkampioen op de bank, dan dat ik topscorer van het WK word’, klonk het diplomatiek uit de mond van The Hunter. ‘Af en toe moet je diplomatiek zijn’, knipoogde hij dan ook.

De spits was ook diplomatiek toen werd teruggekeken naar hét moment van de WK finale van 2010, toen Arjen Robben oog-in-oog met Iker Casillas niet wist te scoren. ‘Die had ik ook niet gemaakt. Een tegen een met de keeper… Soms lukt het niet. Je mist meer dan je scoort’, zei Huntelaar wijs. ‘En Robben is mijn teamgenoot…’ (Foto: Tsutomu Takasu)

2 Reactiesop dit Bericht

  1. Jules

    Ha Mitchell, oops! Schalke natuurlijk. In de war met Van der Vaart!

  2. Mitchell

    Hey Jules,

    Bureau Sport ging op bezoek bij Klaas-Jan Huntelaar. De HSV-spits gaf eerder aan dat hij hoopt bij Oranje tijdens het aankomend WK naast Robin van Persie te mogen spelen. Huntelaar vergelijkt Van Persie en zichzelf met twee illustere voorgangers.

    Klaas speelt natuurlijk niet bij HSV he 😉

Praat Mee!